Dodge | Begagnade Dodge bilar till salu | Riddermark Bil
Vill du sälja din bil?

Jag vill sälja min bil

Tack för din förfrågan!
Visa formulär igen

DodgeBegagnad Dodge till salu - Utbud


Letar du efter en begagnad Dodge? Riddermark Bil har Sveriges största utbud av begagnade bilar och kan ofta hjälpa dig som söker en återförsäljare för en begagnad Dodge.

Dodge är ett märke som länge hörde ihop med Chrysler och vanligtvis gjorde de sportiga versioner av bilar från andra märken i koncernen. Idag är Dodge ett märke som ägs av Fiat men det är fortfarande amerikansk känsla för kraft och kvalitet som gäller om du köper en begagnad Dodge.

 

Ett förnuftigt kraftpaket

Amerikanska Dodge har gjort pålitliga bilar sedan 1914, bland annat för den amerikanska armén i samband med att de avskaffade kavalleriet. När vi på Riddermark Bil har en begagnad Dodge till salu har du möjlighet att göra en riktigt bra affär. En Dodgebil är alltid ett kraftpaket men i regel också en förnuftig bruksbil som kommer hålla dig trygg på vägen. Om du köper en begagnad Dodge av oss kan du lita på att den är både städad och besiktigad. Om du är intresserad av att sälja en begagnad Dodge i Stockholm kommer vi gärna och tittar på den. Du får betalt direkt och inte när vi säljer den.Med en begagnad Dodge får du kraft och stil till ett bra pris

Om du får tag på en begagnad Dodge Challenger i Sverige blir du ägare till en muskelbil av bästa märke. Dodge Journey är en crossover SUV för dig med behov av mycket plats och en begagnad Dodge Ram eller Dodge Ram 1500 är en pålitlig pickup för dig som vill åt både körglädje och stor lastkapacitet. Det är inte varje dag en begagnad Dodge Ram säljs i Sverige men på Riddermark Bil finns chansen. Dodge Nitro är en Dodge-modell som passar om du är ute efter en stilig mellanklass SUV som kommer att tjäna dig väl under lång tid framöver.
Läs mer
Dölj

Dodge till salu

Dodge RAM 1500 3.0 4WD (243hk)
Transportbilscenter Stockholm
Hemleverans i hela landet
449800 kr
DODGE RAM 1500 Saknas
Östersund
Hemleverans i hela landet
249800 kr
Du ser nu 1-2 av 2.