Dacia | Begagnade Dacia bilar till salu | Riddermark Bil
Vill du sälja din bil?

Jag vill sälja min bil

Tack för din förfrågan!
Visa formulär igen

DaciaBegagnad Dacia till salu - Utbud


En begagnad Dacia är ett både smart och billigt val. Märket är, med sin start i Rumänien 1966, relativt ungt. Idag är Dacia en del av Renaultkoncernen.

Introduktionen av Dacia i Sverige skedde först 2008, men Daciabilar har sedan dess blivit allt mer populära. Dacia arbetar effektivt med att sänka sina produktionskostnader och kan därmed erbjuda riktigt ekonomiska Dacia-modeller. När du ska köpa en begagnad Dacia är du välkommen att kontakta oss på Riddermark Bil. Vi erbjuder hemkörning i hela landet, om du inte har möjlighet att ta dig till Östersund eller Stockholm för att provköra din Daciabil.

 

Dacia tillverkar bilar för folket

Att kunna erbjuda prisvärda bilar som samtidigt är högteknologiska är viktigt för Dacia. De har utvecklat sina anläggningar för att optimera produktionen. Samma komponenter används i flera olika modeller, vilket får ner kostnaderna samtidigt som det innebär att du får samma höga standard oavsett vilken Dacia-modell du väljer. Även om du köper en begagnad Dacia med några år på nacken så kan du vara säker på att det är en modern bil med tekniska finesser. För varje ny modell finjusteras detaljer som ljudisolering, styrning och säkerhet.Köp en redan billig Dacia till ännu lägre pris

Dacia är en av de billigaste bilarna på den svenska marknaden, och när du väljer begagnat blir priset givetvis ännu lägre. När du väljer att köpa Dacia från oss på Riddermark Bil innebär det att bilen både blivit kontrollbesiktigad och servad, dessutom får du garanti. En begagnad Dacia Duster är en av Sveriges billigaste SUV som imponerar vid terrängkörning. Dacia Duster är också rymlig och passar precis lika bra inne i stan som på landsbygden. Dacia Sandero är en stilren småbil med utmärkt körkomfort. En begagnad Dacia Sandero lämpar sig lika bra som företagsbil som för privatpersoner. Medan en Dacia Logan eller en begagnad Dacia Lodgy är för dig som söker en rymlig kombi till ett bra pris.
Läs mer
Dölj

Dacia till salu

Dacia Duster 1.2 TCe 4x2 (125hk)
Järfälla
Hemleverans i hela landet
104800 kr
Dacia Duster 1.5 dCi 4x4 (115hk)
Länna
Hemleverans i hela landet
164700 kr
Du ser nu 1-2 av 2.