Köp bil och / eller sälj din bil till oss på Riddermark Bil. Vi har öppet på telefon 8-24 alla 7 dagar i veckan. Varmt välkommen!

Premiär för Riddermark Premium

Publicerat: 2017-01-06

Nya Riddermark Bil Premium

-Nedervåningen ser ut som vanligt när man kliver in i vår butik i Järfälla men med en snabb glimt av övervåningen kan man se att den urskiljer sig lite från resten av lokalen. Där har nämligen en helt ny butik fått växa fram för att vi ännu bättre skall kunna möta en snabbt växande kundgrupp med särskiljda krav.

Butiksansvarig blir Rickard Nee som med ett genuint intresse för bilar och kundservice förväntansfullt tagit sig an den roliga utmaningen att möta den kundgrupp vi tidigare inte kunnat hjälpa på ett optimalt sätt hittills.

Bilar med högre priser, samlarvärde, hög prestanda eller bilar som helt enkelt kanske har andra egenskaper än just praktiska radas upp i den nya butiken och får helt eget fokus med det nya konceptet.

Vi ställer 5 frågor till Rickard för att få veta mer om honom och butiken:

Vem är du?

Jag heter Rickard Nee, jag är 48 år gammal och uppvuxen i Täby norr om Stockholm. Jag har bl.a drivit en restaurang i Stockholms skärgård i 10 år men jag har också hunnit jobbat inom bygg samt som DJ och Fotomodell i mina yngre dagar, det vill säga för ganska många år sedan. Jag gillar bilar, gärna snabba sådana och man skulle kunna kalla mig för tekniknörd. På fritiden kör jag gärna bil på bana. Det är ju mina intressen som gjort att bilbranschen alltid lockat, och för några år sedan hamnade jag därför på Riddermark Bil.

Vad är det bästa med bilförsäljning?

Det bästa är att man får träffa olika kunder med olika behov. Man måste vara flexibel som säljare och hitta lösningar som passar för allas olika liv och förutsättningar. Jag gillar ju det! Det är lite därför jag passar så bra ihop med premium - konceptet, just för att jag lyssnar in och trivs med att lägga ned ordentligt med tid på varje kund. -Och så är jag petig med detaljer på bilar! Både estetiskt och funktionellt. Jag tycker om att sätta mig in i och lära mig alla bilars olika utrustning och egenskaper.

Varför skall man köpa sin bil hos just er?

Man skall köpa sin bil hos oss då vi har en bra prisbild, det är inget att hymla om, vi har helt enkelt riktigt bra priser på de bilar vi säljer. Vi har också möjlighet att ta hit fina bilar och utelämna de exemplar som lämnar en del att önska eller som inte känns helt rätt. Som kund kommer du också att märka stor skillnad i hur smidigt man kan göra affärer hos oss. Det är ytterst få av våra konkurrenter som kan tillhandahålla helt leveransklara bilar i denna klassen. En bilaffär med ett inbyte skall inte behöva ta längre tid än vilken annan vanlig bilaffär som helst, det skall kunna gå precis så snabbt och smidigt som kunden önskar.

Vad tycker du är viktigast att förmedla när det gäller Riddermark Premium?

Trygghet. Det skall kännas tryggt att köpa bil här. Från det att man först kommer hit tills du åkt här ifrån och sedan varje gång du kommer tillbaka igen. För mig är det viktigt att man skall känna att det finns ett stöd både under hela köpprocessen men också om du behöver återkomma för något ärende. Bilarna håller hög kvalitet, affären får ta tid och jag är ju petig så tryggheten skall inte behöva skapas utan förhoppningsvis redan finnas här genuint och kännas per automatik.

Absoluta drömbilen att få sälja, vilken är den?

Oj, svår fråga. Planen är ju att kunna erbjuda olika typer av bilar. Kända premiumbilar, kanske några samlarbilar med affektionsvärde, och så bilar med unika köregenskaper och prestanda. Men om jag fick välja hit vilken bil jag ville.. då skulle det nog bli en Koenigsegg.

Vi önskar våra kunder varmt välkomna till Riddermark Premium, och hälsar att fredagen den 13:e är en ypperlig dag för både invigningar och bilaffärer.

10

Butiker

2000

Alltid minst 2000 bilar i lager

180

Engagerade medarbetare

Med förtroende från

AAA's logotyp
Recos logotyp
Gasellprisets logotyp

Gör som över 150 000 kunder, byt bil hos oss

Butikernas öppettider

Mån-fre: 09:00-19:00

Lördag: 10:00-18:00

Söndag: 10:00-16:00

Företagsinformation

Riddermark Bil AB

Gustavslundsvägen 18

167 51 Bromma

MAIL: info@riddermarkbil.se TEL: +46 (0)8 590 930 40

ORG. NR: 556750-7693