Köp bil och / eller sälj din bil till oss på Riddermark Bil. Vi har öppet på telefon 8-24 alla 7 dagar i veckan. Varmt välkommen!

Bilförmedling Stockholm

Funderar du på att sälja bilen? Du kan göra det själv eller anlita en bilförmedling i Stockholm. En bilhandlare tar naturligtvis betalt för bilförmedling, jämfört med om du säljer bilen själv då du i teorin har möjlighet att få ett bättre pris för den. Om du säljer bilen själv bör du vara skicklig på annonsering för att få ut fullt marknadspris. Du måste även bo i ett område där det finns en tillräckligt stor efterfrågan på just den bilmodell som du säljer.

Du vet heller aldrig hur länge du får vänta innan rätt kund hittar dig, och du måste vara beredd på att obekväma situationer kan uppstå mellan dig och intresserade bilköpare. Risken för bedrägerier ökar bland privatförsäljning av bil och man bör därför vara väl medveten om hur en trygg bilförsäljning skall gå till när man vill sälja sin bil.

Det finns helt enkelt mycket att vinna på att involvera en bra bilförmedlare. Om du söker efter bilförmedling i Stockholm kan vi på Riddermark Bil hjälpa både dig som vill sälja en bil och dig som funderar på att köpa bil.

Bespara dig besvär genom en bilförmedling i Stockholm

Bilaffärer är relativt komplicerade. Det är viktigt att alla detaljer kring ägarbytet sköts på rätt sätt och att bilen säljs till rätt pris. Detta avgörs utifrån bland annat vad det är för modell, hur många mil den rullat och dess behov av service. Om en kunnig värderingsman satt priset på bilen så är det rätt utifrån hur stor efterfrågan är just där bilen säljs.

Av oss på Riddermark Bil kan du som köpare få hjälp att hitta rätt finansiering och om du säljer en bil slipper du att annonsera. Det är helt enkelt tryggare och smidigare att använda sig av en bilförmedling i Stockholm än att köpa av, eller sälja en bil till en helt okänd privatperson.

Störst utbud i Stockholm

Priserna på begagnade bilar är ofta riktigt bra i Stockholm. Eftersom utbudet är större hos en bilförmedling i Stockholm har du bättre chans att hitta även lite ovanligare bilmodeller. Riddermark Bil har flera anläggningar i Stockholm och kan erbjuda uppdragsförsäljning av bilar som står parkerade på annan ort. I genomsnitt säljer vi över 20 bilar om dagen till företag och privatpersoner. Vi är framförallt inriktade på bilar som inte är äldre än tio år, och vill stå för bilförmedling i Stockholm som gagnar både köpare och säljare.

Två affärer i en

Om du tänkt sälja en bil av den anledningen att du behöver köpa en ny som bättre svarar mot dina behov är det smart att vända sig till en bilförmedling i Stockholm som kan ta den gamla bilen i inbyte. Vi på Riddermark Bil är vana vid att arbeta på det sättet!

10

Butiker

2000

Alltid minst 2000 bilar i lager

180

Engagerade medarbetare

Med förtroende från

AAA's logotyp
Recos logotyp
Gasellprisets logotyp

Gör som över 150 000 kunder, byt bil hos oss

Butikernas öppettider

Mån-fre: 09:00-19:00

Lördag: 10:00-18:00

Söndag: 10:00-16:00

Företagsinformation

Riddermark Bil AB

Gustavslundsvägen 18

167 51 Bromma

MAIL: info@riddermarkbil.se TEL: +46 (0)8 590 930 40

ORG. NR: 556750-7693