Köp bil och / eller sälj din bil till oss på Riddermark Bil. Vi har öppet på telefon 8-24 alla 7 dagar i veckan. Varmt välkommen!

Vill du jobba hos oss? Se våra lediga tjänster

Bilfirma Stockholm

Man kan gå tillväga på många olika sätt oavsett om man vill köpa eller sälja en bil. En bilfirma i Stockholm kan göra jobbet åt dig. Många som ska sälja tänker dock att de inte vill ha någon mellanhand och att det är bäst att sälja en bil direkt till köparen. Det fungerar ofta bra ifall man är beredd att ta ansvar för varje steg i säljprocessen. Nu syftar vi på allt från tvätt och rekonditionering av bilen, annonsering och visningar, till all administration kring ägarbytet när det väl blivit en affär. Det gäller också att känna sin bil och vara medveten om alla de regler som gäller vid privatköp av bilar. Annars kan du bli ersättningsskyldig i efterhand ifall det visar sig att bilen haft dolda fel. Att gå via en bilfirma är en stor trygghet för både säljaren och köparen. Det är inte många som ger sig in på att sälja en bostad privat, av samma anledning som det är klokt att kontakta en bilfirma i Stockholm inför en bilaffär.

Få pengar direkt

Vi på Riddermark Bil har flera anläggningar och vi hör till de största aktörerna i landet när det gäller begagnade bilar för privatpersoner och leasingbilar för företag. Bor du i Stockholmsregionen kan du som köper ett fordon glädja dig åt ett stort utbud av såväl nya som begagnade bilar. Att sälja en bil via vår bilfirma i Stockholm innebär att du kan göra affären tryggt och snabbt. Efter att vi värderat din bil och du har accepterat budet betalar vi ut pengar direkt och hämtar den från din bostad eller arbetsplats. En stor fördel med att sälja bil till bilfirma är du kan få bättre pris på din nästa bil om du använder din gamla bil som inbyte. Det är smidigt att göra en lite större affär med två bilar istället för att köpa och sälja separat. Det gäller särskilt om du hittat en bilhandlare i Stockholm som du trivs med.

En bilfirma i Stockholm kan marknaden i regionen

Många klarar av att göra en hygglig värdering av en personbil. Det finns tabeller som visar vad vanliga årsmodeller är värda utifrån hur långt de har gått. Om du vill göra en säkrare värdering ska du ta hjälp av en av våra bilfirmor i Stockholm som kan den lokala marknaden. Bilens värde beror mycket på utbud och efterfrågan gällande just den modell som du vill sälja eller köpa. Sådant har en bra fackman koll på.

13

Butiker

2200

Alltid minst 2200 bilar i lager

250

Engagerade medarbetare

Med förtroende från

AAA's logotyp
Recos logotyp
Gasellprisets logotyp

Gör som över 150 000 kunder, byt bil hos oss

Butikernas öppettider

Mån-fre: 09:00-19:00

Lördag: 10:00-18:00

Söndag: 10:00-16:00

Företagsinformation

Riddermark Bil AB

Gustavslundsvägen 18

167 51 Bromma

MAIL: info@riddermarkbil.se TEL: +46 (0)8 590 930 40

ORG. NR: 556750-7693